Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Jeg har aldrig været god til det der med at præsentere mig selv, men jeg må hellere prøve, da det jo nok vil være rart at vide hvem der sidder og skriver bag skærmen.

Jeg hedder Kristina og jeg er i skrivende stund 24 år (født 20. september 1990) Jeg bor i Vejen med min kæreste Christian, og hans søn Lucas på 5 år, som vi har hos os i de ulige uger.
Jeg har en lillebror og en lillesøster på hhv 17 og 16 år.
I august 2014 startede jeg på uddannelsen som ernæringsassistent, men desværre hænger elevpladserne ikke på træerne, så lige nu er jeg i skolepraktik. Til april starter jeg på 1. hovedforløb, og jeg glæder mig til at komme i skole igen. Jeg kan faktisk godt lide at gå i skole, men jeg er også glad for at være ude og arbejde. Nå nu kom jeg til at dreje det hele ind på min uddannelse.
Jeg kan godt lide at læse, og er igang med at lave en liste over bøger jeg gerne vil læse. Har også lavet en liste over bøger jeg har læst i år 2015, er spændt på at se hvor lang den er når vi kommer til slutningen af året. Jeg regner med at jeg skal igang med “Looking for Alaska” snart.
Jeg er en sucker for reality tv, især Paradise hotel ser jeg troligt hver aften. (Døm mig ikke)
Jeg elsker dyr, og ville blive lykkelig hvis vi havde en hund herhjemme. Men det kommer nok aldrig til at ske 🙁
Jeg har danset fra jeg var 5 år til jeg var 23 år.
Jeg har ikke nogen bestemt musiksmag, jeg hører hvad der nu er i radioen.

Som sagt så ved jeg slet ikke hvad jeg skal skrive om mig selv

Kristina Loll Rasmussen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?